Deelname onderzoek – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff – Winsum

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff

We heten u van harte welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Bergwerff in Winsum en Mantgum. Onze praktijk is geaccrediteerd en voldoet aan de verplichtingen van de privacywet AVG. U komt in een huisartsenpraktijk die werkt aan kwaliteit door een toegewijd en enthousiast team.

We geven niet op en zoeken door! Vacature huisarts voor 2 - 3 dagen. Ambitie tot praktijkhouder? Dat kan ook! Neem contact op met ons. Klik hier voor meer informatie.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff
Skans 4 8831 XS Winsum

Deelname onderzoek

Praktijk Bergwerff doet vanaf september 2018 mee aan het Academisch Huisartsen Ontwikkel Netwerk (AHON) van het UMCG. Op deze manier werkt de praktijk mee aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding t.b.v. de huisartsgeneeskunde. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van de huisartsenzorg. Wij leveren hiervoor anoniem gegevens aan over de verleende zorg aan patiënten. Meer informatie kunt u vinden op onze website bij “nieuws” of via http://www.umcg.nl/ahon Heeft u bezwaar voor het doorgeven van uw anonieme gegevens? Print hier het bezwaarformulier. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij de doktersassistente.