Deelname onderzoek – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff – Winsum

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff

We heten u van harte welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Bergwerff in Winsum en Mantgum. Onze praktijk is geaccrediteerd en voldoet aan de verplichtingen van de privacywet AVG. U komt in een huisartsenpraktijk die werkt aan kwaliteit door een toegewijd en enthousiast team.

Noodoproep: Vanaf 6 februari 2023 zoeken wij artsen. Onze langdurige inzet op zoek naar artsen heeft tot op heden nog niet geresulteerd in een invulling van de vacatures. Help jij ons?  klik hier voor meer informatie. Interesse en wil je langs komen voor een kennismaking? Bel dan met J. Thibaudier (praktijkmanager) 0652376222 of email naar j.thibaudier@ezorg.nl

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergwerff
Skans 4 8831 XS Winsum

Deelname onderzoek

Praktijk Bergwerff doet vanaf september 2018 mee aan het Academisch Huisartsen Ontwikkel Netwerk (AHON) van het UMCG. Op deze manier werkt de praktijk mee aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding t.b.v. de huisartsgeneeskunde. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van de huisartsenzorg. Wij leveren hiervoor anoniem gegevens aan over de verleende zorg aan patiënten. Meer informatie kunt u vinden op onze website bij “nieuws” of via www.huisartsgeneeskunde-umcg.nl/ahon Heeft u bezwaar voor het doorgeven van uw anonieme gegevens? Print hier het bezwaarformulier. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij de doktersassistente.